App - Verifikationslink udløbet

I forbindelse med oprettelse/ændring af adgangskode til dit Libratone App login - sender Libratone dig en e-mail med et verifikationslink.

Dette link har kan desværre kun benyttes i en begrænset tidsperiode.

Vi opfordrer dig derfor til at benytter verifikationslinket så hurtigt som muligt.

Er du ikke i stand til at fuldføre verifikationsprocessen med succes, anbefaler vi dig at kontakte Customer Support her her.