Zipp/Zipp Mini - Ny standby mode

En ny standby mode er introducere med højttaler firmware version 537.

Når højttaleren er tilsluttet power adapteren - vil højttaleren nu gå i standby efter 30 minutters inaktivitet. I den forbindelse dæmpes lyset Touch knappen til en prik nederst på knappen.

Selvom højttaleren er i standby mode vil den stadig være tilgængelig på højttalerlisten på din smartphone eller din computer.

Højttaleren vækkes automatisk så snart du starter med at spille musik.

Du kan naturligvis også vække højttaleren ved at berøre Touch knappen eller ved at klikke på højttaleren i Libratone App.