Zipp/Zipp Mini - Bluetooth driver problem Windows 7/8/10

Enkelte slutbrugere rapporterer, at de ikke kan forbinde deres Zipp/Zipp Mini via Bluetooth efter opgradering af deres computere til Windows 7, Windows 8 eller Windows 10.

Eksempel på fejlmeddelelse:
"The drivers for this device are not installed, Code 28"

Problemet skyldes at at Bluetooth-driveren ikke er kompatibel med den nye Windows-version.

For at løse problemet anbefaler vi, at du besøger din computerproducents websted (Lenovo, Dell etc.) for at søge efter en Bluetooth-driver der er kompatibel med din nye Windows-version.

Opgradering af Bluetooth-driveren via Windows Update er ikke en løsning.