Zipp/Zipp Mini - Spotify playliste - opret og afspil

Den nye Spotify Quick Play funktion giver dig nem adgang til dine 5 foretrukne Spotify-numre eller afspilningslister. Du starter ganske ganske Spotify via Touch knappen på din Zipp/Zipp Mini-højttaler.

En telefon er ikke længere et 'must' for at nyde Spotify!

Forudsætninger

• firmware 554 eller senere på din Zipp/Zipp Mini højttaler. Klik her for flere oplysninger.
  • Nyeste version af Libratone Android App eller iPhone App. Klik her for yderligere oplysninger og tilgængelighed.
  • Spotify Premium konto

Hvordan gemmer jeg en Spotify playliste?

1. Start Libratone App

2. I hovedmenuen tryk på SPOTIFY ikonet i "MY MUSIC

3. Spotify åbnes.

4. Tryk "Your Library" nederst i højre side

5. Vælg "Playlists"

6. Tryk på den Playlist du ønsker at tilføje til din højttalers favoritter

7. Tryk SHUFFLE PLAY eller spil et af numrene i din playlist

8. Tryk på det musik nummer der spiller og vælg din Zipp/Zipp Mini højttaler i Devices Available i Spotify

9. Gå tilbage til Libratone App. Tryk på din Zipp/Zipp Mini højttaler i SOUNDSPACES og vælg FAVOURITES. Tryk derefter på  + i cirkeln øverst i højre side.

10.  Tryk på pilen nederst til højre for at tilføje playlisten til favoritter på højttaleren.

11. Vælg position til din playlist.

12.  Alt hermed klaret. Du kan nu starte en Spotify Playlist direkte på din højttaler.

Hvordan spiller jeg via Favoritlisten?

1.  Det er ganske enkelt. Du trykker blot på hjerte-symbolet på Touch knappen. Tryk x1 for at afspille favorit 1, tryk 2 gange for at afspille favorit 2 ovf. LED lyset vil skifte fra 1 > 5 mens du bladrer gennem favoritterne.

2.  Brug Zipp Touch knappen til play, pause, næste nummer og til at regulere volumen. Kontrollér alt direkte fra din højttaler. Fantastisk nem måde at styre Spotify på - ikke sandt :)

Generelt afspiller jeg en Spotify Playliste?

Klik her hvis du vil vide mere om Spotify Playlister.