Zipp/Zipp Mini - Sleep Timer

Beslut helt ned til minuttet hvornår din Zipp/Zipp Mini skal slukke for natten :)

Forudsætninger

• Der skal være installeret firmware 554 på din Zipp/Zipp Mini højttaler. Klik her for flere informationer om firmware.
  • Du skal have installeret den nyeste version af Libratone Android App eller iPhone App. Klik her for at læse om tilgængelighed.

Hvordan indstiller jeg højttalerens Sleep Timer?

1. Start Libratone App

2. Vælg din Zipp/Zipp Mini højttaler i SOUNDSPACES

3. Tryk "SETTINGS" nederst i højre side

4. Tryk "Sleep Timer

5. Indtil højttalerens Sleep Timer ved at justere lade en fingere rotere langs cirklens yderkant i urets retning. Derefter tryk "START"

6. Din Sleep Timer er nu aktiv. Læn dig blot tilbage og nyd musikken :)