App - Skift af login email adresse

Følg denne procedure til at ændre e-mail-adressen i det brugernavn du logger ind i Libratone App med.

Afregistrer dine højttalere fra den gamle e-mail-adresse

1. Start Libratone App
  2. Gå til Libratone App hovedmenuen ved at trykke på de 3 punkter øverste til højre
  3. Vælg 'MY PROFILE'
  4. Vælg 'Registered Products'
  5. Tryk på din højttaler og vælg 'UNREGISTER'

Log af din gamle e-mail-adresse i Libratone App

1. Start Libratone App
  2. Gå til Libratone App hovedmenuen ved at trykke på de 3 punkter øverste til højre
  3. Vælg 'MY PROFILE'
  4. Tryk på "Logout" og bekræft logout

Opret et nyt bruger-login med din nye e-mail-adresse

1. På Libratone App logon billedes skal du vælge "NEW USER"
  2. Trin 1 af 3: Indtast den nye email adresse og tryk på "NEXT"
  3. Trin 2 af 3: Indstil et kodeord og tryk på "NEXT"
  4. Trin 3 af 3: Sæt flueben ved "I agree to Terms and conditions and privacy policy". Gør det samme for "I am happy te received news about Libratone procuts" hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve fra Libratone. Klik på 'Sign Up' når du er klar til at fortsætte.
  5. Vælg Vælg "MY PROFILE"
  6. Vælg "Registred Products"
  7. Tryk på + for at registrere dine højttalere igen

Når den nye logon er i drift, send da venligst en mail til support@libratone.com for at fortælle, at vi kan slette den gamle konto.