Zipp/Zipp Mini - Amazon Alexa integration

Du befaler og Zipp adlyder!

Det er os en glæde at meddele at vi nu tilslutter os 'smart home' revolutionen ved at tilføje Amazon Alexa stemme-integration til vore Zipp og Zipp Mini højttalere brugt at vore engelsk talende kunder i USA, CANADA og UK.

Trådløs lyd er vores mission, og med Amazon Alexa bliver det endnu nemmere at udnytte muligheder og betjene funktioner på vore Libratone Zipp højttalere.

Amazon Alexa stemme og kommandostyring vil blive tilbudt alle eksisterende Zipp og Zipp Mini kunder helt gratis.

Udrulningen vil komme til at følge en 2-trins model.

Den 14. december frigav Libratone ny højttaler firmware version 665, der gør det muligt for Zipp og Zipp Mini at handle på modtagne kommandoer (start, stop, næste, tilbage, skift lydstyrke) fra Amazon Echo og Echo Dot.

Senere - i 1. kvartal 2018 - følger næste højttaler firmware. Denne gang vil Libratone implementere fuld nærfelt-stemmeintegration til Zipp- og Zipp Mini højttaleren.

Tryk blot på din Zipp eller Zipp Mini højttaler og bed Alexa om at afspille musik, foretage opkald, sende og modtage meddelelser eller hente oplysninger mv.

Stærkt, ikke!

Eksisterende brugere vil automatisk blive underrettet de nye firmware opdateringer i Libratone App.

BEMÆRK

Da Amazon endnu ikke har introduceret Alexa på dansk, kommer danske kunder desværre til at vente lidt endnu med at nyde denne fantastiske feature.