Zipp/Zipp Mini - Amazon Alexa

Revolutionerende nyhed!

Det er os en glæde at fortælle at vore Zipp og Zipp Mini højttalere snart vil få tilført stemmeintegration så de kan indgå i et Amazon Alexa setup.

Trådløs lyd er vores mission, og med Amazon Alexa bliver det endnu nemmere at udnytte muligheder og betjene funktioner på vore Libratone Zipp højttalere.

Amazon Alexa stemme og kommandostyring vil blive tilbudt alle eksisterende Zipp og Zipp Mini kunder helt gratis.

Udrulningen vil komme til at følge en 2-trins model.

Medio december vil Libratone frigive ny højttaler firmware, der gør det muligt for Zipp og Zipp Mini at handle på modtagne kommandoer (start, stop, næste, tilbage, skift lydstyrke) fra Amazon Echo og Echo Dot.

Senere - i 1. kvartal 2018 - følger næste højttaler firmware. Denne gang vil Libratone implementere fuld nærfelt-stemmeintegration til Zipp- og Zipp Mini højttaleren.

Tryk blot på din Zipp eller Zipp Mini højttaler og bed Alexa om at afspille musik, foretage opkald, sende og modtage meddelelser eller hente oplysninger mv.

Stærkt, ikke!

Eksisterende brugere vil automatisk blive underrettet de nye firmware opdateringer i Libratone App.

BEMÆRK

Da Amazon endnu ikke har introduceret Alexa på danske, kommer danske kunder desværre til at vente lidt endnu med at nyde denne fantastiske feature.