Zipp/Zipp Mini - AirPlay 2

Ved Apples World Wide Developer Conference (WWDC) den 5. juni  annoncerede Apple flere nye spændende nyheder til styresystemet iOS 11.

En af nyhederne til iOS 11 er den nye Airplay 2 protokol.

Med den nye Airplay 2 protokol er det muligt at kontrollere alle højttalere i hele huset.

Afspil en sang i stuen og i køkkenet samtidigt, og justér volumen enkeltvist eller samlet. Fra en iOS enhed installeret med iOS 11 bliver det nu muligt at spille musik direkte til 2 eller flere højttalere.

Libratone forventer at frigive den nye AirPlay 2 understøttede Zipp og Zipp Mini firmware kort efter at Apple har releaset en funktionel AirPlay 2.

AIRPLAY 2 UNDERSTØTTEDE LIBRATONE HØJTTALERE

Libratone Zipp og Zipp Mini vil efter en firmware opdatering komme til at understøtte den nye AirPlay 2 protokol. Libratone forventer at frigive den nye AirPlay 2 understøttede firmware sidst på året.

I Libratone er vi meget stolte over at være blandt de første på markedet til at underståtte den nye AirPlay 2 teknologi.

LIBRATONES KLASSISKE HØJTTALERE

Vore klassiske højttalere Live/Lounge/Zipp/Loop og Diva vil desværre ikke komme til at understøtte AirPlay 2.

Vil det være muligt at benytte mine klassiske Libratone højttalere via iOS 11?

Svaret er ja. Så længe din smartphone eller computer understøtter AirPlay, vil du fortsat kunne benytte dine klassiske Libratone højttalere via AirPlay.