App - 'Hints' / Tips ..

Libratone App er fuld af lækre funktioner.

For at hjælpe dig rundt i Libratone App universet, har vi implementeret funktionen 'Hints' i Libratone App.

Gennem 'Hints' vil vi interaktivt fortælle dig om App funktioner og hvordan du bruger dem. 'Hints' er som standard aktiveret, når du installerer Libratone App.

Hvordan deaktiverer jeg 'Hints'

Når du har lært vores Libratone App at kende, kan det blive relevant at deaktivere 'Hints' i Libratone App.

Følg nedennævnte procedure for at deaktivere 'Hints':

1. Start Libratone App
  2. Åbn Libratone App menuen ved at klikke på de 3 punkter øverst i højre hjørne
  3. Vælg 'MY PROFILE'
  4. Midt på siden finder du punktet 'Enable hints'
  5. Tryk på knappen i højre side for at deaktivere/aktivere funktionen