App - Udråbstegn

I Libratone App bruger vi et udråbstegn når din opmærksomhed er krævet.

Specifikt bruger vi et udråbstegn i SoundSpaces når vi vil fortælle dig

1. at dit produkts batteri-lade-niveau er lavt (tilslut strømforsyning)
  2. at Wi-Fi signal styrken på højttalerens placering er dårlig (flyt evt. højttaler til bedre Wi-Fi dækning hvis du har problemer med Wi-Fi udfald)
  3. at ny højttaler firmware er tilgængelig

Klik på udråbstegnet for at afklare hvilken af de 3 situationer vi informerer om.