App - zZ

En ny standby tilstand er introduceret med Zipp/Zipp Mini højttaler firmware 537 og nyere.

Er din højttaler er i standby tilstand, viser vi et zZ på din højttaler i SoundSpaces.

Du vækker din højttaler fra standby tilstand ved ganske enkelt at klikke på højttaleren i SoundSpaces.

Bemærk

Du kan også vække din højttaler ved at trykke på Touch knappen øverst på højttaleren eller ved simpelthen at spille musik til højttaleren. Valget er dit :)

Klik her for at læse mere om standby tilstand generelt.