App - Spotify

Spotify giver dig øjeblikkelig adgang til millioner af sange.

Du kan naturligvis også benytte Spotify med dine Libratone højttalere.

Du kan benytte den gratis Spotify version eller Spotify Premium. Valget er dit.

Følg denne procedure for at starte Spotify via Libratone App:

1. Start Libratone App
  2. Press 'SPOTIFY' i 'MY MUSIC'
  3. Vælg dit favorit nummer og start med streame
  4. Hvis du bruger den gratis Spotify version skal du vælge din Libratone højttaler i AirPlay menuen i Kontrol Center på din iPhone/iPad. Har du en Android smartphone anbefaler via dig at streame via Bluetooth
  5. Har du et Spotify Premium abonnement, kan du streame direkte til din Libratone højttaler via Spotify Connect. Det gælder både fra iPhone/iPad og fra Android enheder.