Zipp/Zipp Mini - iOS 11 - AirPlay menu

Fra og med september 2017 har det været muligt at installere iOS til iPhone og iPad.

Blandt ændringerne i iOS 11 er et nyt Kontrol Center og dermed også en ny måde at vælge dine Libratone højttalere på. Læs herunder hvordan du findet det nye Kontrol Center.

Hvordan vælger jeg min højttaler i iOS 11?

1. Stryg en finger fra bunden til toppen af skærmen på din iOS enhed for at hente Kontrol Center.

2. Øverst til højre finder du Musik styringen. Tryk på bølgerne i øverste højre hjørne for at vise højttaler listen.

3. Vælg din Libratone højttaler i listen

4. Nyd musikken :)