App - Internet Radio kanalsøgning fejler (Android)

Nogle Libratone Android App kunder rapporterer desværre i øjeblikket søgeproblemer når de forsøger at finde bestemte Internet Radio stationer i Libratone Android App.

Radio Stationerne mangler i søgeresultater, selv om de er tilgængelige via Libratone iOS App.

Vi arbejder i øjeblikket på at løse problemet og håber at have en løsning snart.

I mellemtiden anbefaler vi vore kunder at finde radiostationer ved brug af 'LOCATION', 'GENRE', 'NEW STATIONS', 'MOST POPULAR STATIONS' eller 'LANGUAGES' eller alternativt bruge Libratone iOS App hvis det er muligt.

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed.