Zipp/Zipp Mini - Fjern en højttaler fra et SoundSpace LINK

En højttaler gruppe (SoundSpace Link) eksisterer, indtil linket opløses manuelt.

Når du sender musik til en højttaler der er del af en højttaler gruppe, vil alle højttalere i gruppen starte med at spille uanset deres forbindelsesmetode (AirPlay, DLNA, Bluetooth, kabel osv.)

Vil du kun høre musik på en enkelt højttaler i en gruppe, er det nødvendigt at fjerne højttaleren fra gruppen.

Det kan ske på 2 måder:

1. Via højttalerens Touch knap

Tryk og hodl SoundSpace Link ikonet i ca. 3 sekunder.

2. Brug Libratone App

1. Start Libratone App

2. Vælg højttaleren gruppen med navnnet 'LINK'

3. Tryk på 'GROUP SETTINGS'

4. Tryk 'UNLINK' på den højttaler du ønsker at fjerne fra højttaler gruppen