Zipp/Zipp Mini - Opret SoundSpace LINK (højttaler gruppe)

Du kan bruge et SoundSpace LINK til at spille musik på to eller flere højttalere samtidigt.

Før du opretter SoundSpace LINK, skal du tilslutte alle højttalerne til dit trådløse netværk. Dette kan gøres på to måder:

Brug Libratone App (fås i App Store og Google Play)

1. Åbn Libratone App
  2. Træk højttalerne oven på hinanden for at sammenkæde dem

Når to eller flere højttalere er sammenkædet, forsvinder de som individuelle højttalere i SoundSpaces-menuen i appen (samt i menuerne AirPlay, DLNA eller Spotify Connect), og de afspiller samtidigt.

Brug berøringsgrænsefladen på din højttaler

1. Tryk på SoundSpace LINK ikonet på den højttaler, som du ønsker at være en del af dit SoundSpace LINK. SoundSpace LINK ikonet vil begynde at blinke på alle de højttalere, der er tilgængelige i dit Wi-Fi-netværk.
  2. Tryk på SoundSpace LINK ikonet på de højttalere der skal være med i gruppen.

Bemærk: Det er ikke muligt at gruppere højttalere via Bluetooth. Det er kun højttalere, der er forbundet til et Wi-Fi-netværk, der kan grupperes.