Zipp/Zipp Mini - How to update speaker firmware

Fra tid til anden frigives ny højttalerfirmware i forbindelse med introduktion af nye smarte funktioner.

Brug Libratone App til at udføre firmware-opdateringen.

Hvis en opdatering er tilgængelig, vises et udråbstegn i cirklen omkring dit produkt i SoundSpaces.

Tryk blot på højttaleren for at starte firmware-opdateringen.

Bemærk

• Opgrader altid Libratone App til nyeste version, før du opdaterer din højttaler firmware
  • Tilslut altid strømforsyningen til din højttaler før du starter firmwareopdateringen
  • Et udråbstegn kan også betyde "Svag Wi-Fi signalstyrke"
  • Firmware-opdateringen kan også signaleres som "pil op i en kasse" som vist her:

Højttalere med firmwareversion 281
Højttalere med firmware 281 skal opgraderes i 2 trin:

1. trin - Firmware version 281 vil opgradere til firmware version 287
  2. trin - Firmware version 287 vil opgradere til firmware version 554 eller senere

Hvert trin skal opgraderes manuelt via Libratone App.