Zipp/Zipp Mini - Firmware versioner

Libratone udsender regelmæssigt ny højttaler firmware for at optimere vore produkters ydeevne og tilføje nye funktioner.

Vi anbefaler, at du opdaterer din højttalerens firmware, så snart ny firmware er tilgænelig.

Find herunder en oversigt over Zipp / Zipp Mini firmware versioner:

Firmware version

Frigivet

Indhold

621

September, 2017

Læs her hvordan du opdaterer firmware

Bluetooth volumen synkronisering samt fejlrettelser og ydelsesoptimering.

588

Juni 2017

KaiShu Story tilføjet til den Kinesiske sprogversion.

554

Marts 2017

Opret en Spotify Playlist på din højttaler. Funktionen har været tilgængelig i Android App 2.6.7 som blev frigivet Marts 2017.

Sleep Timer tilføjet.

Fejlrettelser og ydelsesoptimering.

537

Marts 2017

Speakers startup time is reduced to approx. 10 seconds.

Ny standby tilstand introduceret. Når højttaleren er tilsluttet power adaptoren, går den nu automatisk i standby tilstand når den ikke er blevet spillet til i 30 min. Lyset i Touch knappen dæmpes og vi viser med en prik at højttaleren er i standby tilstand.

Fejlrettelser og ydelsesoptimering.

423

November 2016

Standard fabriks version

376

Oktober 2016

Standard fabriks version

320

Maj 2016

Standard fabriks version

281

Oktober 2015

Standard fabriks version

Brug Libratone App til at opdatere din firmware til højttalere. Læs om firmwareopdateringer her.