App - Produktregistrering

Via Libratone App er det muligt at registrere dine Libratone produkter hos os.

Fordele for dig:

• Vi informerer dig om nyheder herunder firmware, nye features, nye produkter m.m.
  • Customer Support kan bedre hjælpe dig hvis du har spørgsmål til dine produkter

Følg denne procedure for at register dine Libratone produkter:

1. Start Libratone App
  2. Klik på dit produkt i SoundSpaces
  3. Klik på 'Settings'
  4. Klik på 'Register Product'
  5. Bekræft registreringen ved at klikke på 'Yes'

Gratis Cover

Hvis du har købt et af disse produkter

• Classic Zipp WiFi/BT
  • Classic Loop WiFi/BT
  • Classic Diva

via en EU forhandler eller via Libratone web shop efter 1.  september 2014 er du berettiget til et gratis cover i forbindelse med registrering af din højttaler.

Bemærk at dette tilbud IKKE gælder vore nyeste Zipp og Zipp Mini højttaler, frigivet efter Oktober 2015.