Zipp/Zipp Mini - TV tilslutning

Zipp og Zipp Mini er udstyret med en analog 3,5 mm AUX-mini-jack-indgang, der gør det muligt at foretage opkobling til et tv.

Hvis du vil slutte Zipp eller Zipp Mini til dit tv, skal du slutte et mini-jack-kabel (afskærmet) til "Headset Out"-porten på tv'et og højttalerens AUX-port. I modsætning til en tv-opsætning med et optisk kabel (ikke understøttet) giver denne konfiguration dig mulighed for at justere lydstyrken i udgangssignalet ved hjælp af din tv-fjernbetjening.

Hvis du begynder afspilning til højttaleren ved hjælp af AirPlay, mens du ser tv, vil højttaleren automatisk ignorere tv-indgangssignalet.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 3 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Bent Elting

Lyden er god - men mine zipp's er totalt uanvendelige som tv-højttaler:
    Forsinkelse 1: Jeg tilslutter 1 højttaler til vha aux-kabel. Det kan lige gå hvis jeg justerer forsinkelse i lyden - som jeg skal resette når jeg kun bruger tv-hæjttalerne.
    Forsinkelse 2: Hvis jeg kobler 2 eller flere zipp's sammen stiger forsinkelsen til sekunder.
    Upraktisk tænd/sluk: Når jeg tænder tv'et skal jeg samtidig tænde hver hjttaler og starte appen. Der skal hver anden gang skiftes indstillinger, afhængigt af hvordan dimserne har været brugt sidst.
    Jeg er især ked af, at det fungerer så ringe, fordi jeg på forhånd har læst dokumentation, der beskriver, at det kan lade sig gøre!
    Funktionen burde være sådan: Når jeg tænder for strømmen, tænder zipp'erne. De tændes så samtidig med tv'et. Når jeg vælger aux, spiller højttalerne uden forsinkelse.
    Det er lige på kanten af, at de nye (1 uge) højttalere ryger i den blå avis.