Zipp/Zipp Mini - Android trådløs afspilning

At benytte en Libratone højttaler med en Android enhed er meget nemt.

Et typisk Android setup består af både en Wi-Fi del og Bluetooth del.

Wi-Fi setup

Tilslut din højttaler til din Wi-Fi router for at få adgang til

• Internet Radio via favorit knappen button på din højttaler eller via Libratone App (Zipp/Zipp Mini)
  • Spotify Connect hvis du har et Spotify Premium abonnement
  • Afspilning fra DLNA kompatible musik applikationer. Alternativt, brug Bluetooth.

Brug Libratone App til at forbinde din højttaler til din Wi-Fi router. Læs mere her.

Bluetooth setup

Forbind din højttaler og din Android enhed via Bluetooth for at få adgang til

• Internet streaming services (Spotify, Deezer, SoundCloud, Pandora, iHeartRadio, Rdio, Tidal, Google Play Music, Napster, Rhapsody, TDC Play, YouSee Music etc.)
  • Afspilning fra alle musik apps

Læs om Bluetooth setup her.

Opsummeret

Tilslut altid din højttaler til dit Wi-Fi-netværk for at få adgang til Internet Radio, Spotify Connect, SoundSpace Link samt for at benytte DLNA-kompatible musik apps på din Android enhed.

Benyt en Bluetooth forbindelse mellem din Android enhed og din højttaler til afspilning af al øvrig musik, herunder alle internet streaming-tjenester.