Zipp/Zipp Mini - Ændring af Internet Radio favorit

Brug Libratone App når du vil ændre dine radio favorit kanaler på din Zipp/Zipp Mini højttaler.

Følg denne procedure:

1. Start Libratone App
  2. Tryk INTERNET RADIO i MY MUSIC på HOME PAGE (standard skærm side). Du kan altid finde HOME PAGE via Libratone App hoved menuen. Tryk på de 3 prikker øverst i højre hjørne af skærmbilledet for at komme til hoved menuen.
  3. Navigér gennem radio stationerne via LOCATION, GENRE, NEW STATIONS, MOST POPULAR STATIONS, og find den radio station du gerne vil gemme i din radio favorit liste på din Zipp / Zipp Mini højttaler
  4. Klik på "ADD TO FAVOURITES"
  5. Vælg den Zipp/Zipp Mini højttaler som radio favoritten skal gemmes på
  6. Vælg den kanal du ønsker at benytte til din Internet Radio favorit

Klik her for at læse hvordan man bruger Internet Radio favorit kanalerne på din højttaler.