Classic Beat - Libratone Beat via AirPlay - uden transmitter

Det er desværre ikke muligt at spille via AirPlay direkte til din højtaler.

Du kan dog lade sig gøre med en Apple AirPort Express og et minijack kabel.

Forbind din AirPort Express med dit eksisterende Wi-Fi netværk. I forbindelse med opsætningen skal du vælge "Forbind til et trådløst netværk" for at skabe internet forbindelse.

Forbind derefter din højtaler og din Apple AirPort Express via det analoge minijack kabel. Minijack indgangen på din højtaler finder du nederst på bagsiden af højtaleren beskyttet af en gummiprop.

Nu kan du afspille musik på din Beat højtaler via AirPlay ved at vælge AirPort Express i AirPlay menuen i Control Center på din iPhone, iPad eller iPod.

BEMÆRK: Vi anbefaler AirPort Express 1. generation. Airport Express 2. generation og senere har et lidt højtere minimum volumen niveau hvilket kan være generende hvis man ønsker at at spille musik ved et meget lavt volumen-niveau.