Classic Beat - Justering af bas- og diskant

Brug den indbyggede equalizer på din iPhone, iPad eller iPod til at justere lydindstillinger.

Vælg Indstilliger > iPod > EQ and vælg mellem mere end 20 forskellige forud-indstilliede equalizer indstillinger der justerer diskant, mellemtone og basindstillinger i henhold til din musik smag.

Spil din favorit musik og prøv de forskelling indstillinger. Så finder du sikkert en indstillinger der passer dig.

Hvis du spiller fra iTunes på en Mac eller PC, så vælg Window > Equalizer for at justere lyd indstillinger.