App - Om Libratone App

Brug Libratone App som kontrolcenter for dine Libratone produkter.

Libratone App er tilgængelig til iPhone- og Android-enheder på Engelsk, Forenklet kinesisk, Fransk, Japansk, Spansk, Traditionelt kinesisk og Tysk. Læs om tilgængelighed her.

Funktioner

Brug Libratone App til setup og konfiguration af dine højttaler.

Funktioner:

• Forbind dine højttalere til dit trådløse netværk
  • Skift navn på dine højttalere
  • Opret SoundSpace grupper (Zipp og Zipp Mini)
  • Håndtér dine favorit Internet Radio kanaler  (Zipp og Zipp Mini)
  • Optimér afspilningsstabiliteten ved hjælp af indikatoren til Wi-Fi-signalstyrke
  • Opret et stereo setup (Zipp og Zipp Mini)
  • Brug FullRoom-indstillinger til at forbedre og skræddersy FullRoom-oplevelsen
  • Brug Voicing (udtryksfunktionen) til at tilpasse lyden af din Libratone-højttaler
  • Justér højttaler volumen
  • Afspil ved lav lydstyrke med Quiet Mode (gælder højttalere fra 2014 og tidligere)
  • Justér LED-lysstyrken (højttalere fra 2014 og tidligere)
  • Opdatér højttaler firmware
  • Læs artikler i Libratone Help Center
  • Få hjælp af Libratone Customer Support

Navigation

Du finder hovedmenuen i Libratone App ved at trykke på de 3 prikker øverst til højre.

Afsnit

HOME PAGE: Viser en oversigt over dine produkter og lader dig justere produkt indstillinger. Det er også her du kan oprette nye og ændre eksisterende SoundSpace grupper.

MY PROFILE: Din profil side. Her kan du tjekke notifikationer, registrere dine produkter og rette i dine konto oplysninger.

PRODUCT MANUAL: Vælg dit produkt og læs om setup og brug af dit produkt.

SUPPORT: Omfatter Quick Guide, Libratone Help Center og det er også her du kan kontakte Libratone Customer Support hvis du har brug for hjælp.

LIBRATONE FAMILY: Overvejer du at købe endnu et Libratone produkt? Hvis svaret er ja er det her du kan finde informationer om vore Libratone produkter.

ABOUT: Her finder du bl.a. "Vilkår og betingelser" samt og vores "Fortrolighedspolitik". Her viser vi også hvilken Libratone version du har installeret på din smartphone.