Zipp/Zipp Mini - Sådan skifter du cover

Zipp højttaler

Det er nemt at skifte coveret på din Zipp højttaler. Sådan gør du:

1. Tryk og drej 'sølv knappen- for at afmontere læder-remmen.

2. Lyn coveret af ved højttalerens base.
3. Lad coveret glide op og af højttaleren.
4. Placér det nye cover med lynlåsen nedad og træk den ned over højttaleren.
(OBS: Træk coveret ned til - men ikke over -  højttalerens base)
5. Toppen af coveret er elastisk. Træk forsigtigt coveret ned over topppen og lad den elastiske cover top glide ind under top-pladen på højttaleren.
6. Sørg for at coverets lynlås og lynlåsen på højttalerens base sidder ud for hinanden. Saml lynlåsen og lyn hele vejen rundt.
7. Montér læder-remmen på 'sølv knappen' og tryk sølv knappen på plads i højttaleren. Drej knappen til højre indtil den sidder korrekt.

Zipp Mini højttaler

Det er nemt at skifte coveret på din Zipp Mini højttaler. Sådan gør du:

1. Lyn coveret af ved højttalerens base
2. Lad coveret glide op og af højttaleren
3. Placér det nye cover med lyn-låsen nedad og indsæt læder-remmen i coveret. Træk forsigtigt coveret ned over toppen af højttaleren.
(OBS: Træk coveret ned til - men ikke over -  højttalerens base)
4. Toppen af coveret er elastisk. Træk forsigtigt coveret ned over topppen og lad den elastiske cover top glide ind under top-pladen på højttaleren.

5. Træk coveret rundt om metal ringen der holder læder-remmen.

7. Sørg for at coverets lynlås og lynlåsen på højttalerens base sidder ud for hinanden. Saml lynlåsen og lyn hele vejen rundt.

Tjek eventuelt denne Libratone video for at se hvordan du skifter cover på din Zipp / Zipp Mini.

Covers til Libratone Zipp fås i mange forskellige farver, passende til enhver smag og alle former for boligindretning. Find yderligere informationer om cover varianter her.

Ekstra covers kan købes i vores Libratone webshop eller hos din lokale Libratone forhandler.