Zipp/Zipp Mini - Sådan skifter du coveret

På Zipp og Zipp Mini skifter du højttalerens cover på denne måde:

1. Tryk sølv-knappenind og drej den mod højre for at fjerne læder-håndtaget

2. Lyn coveret op ved højttalerens base
3. Skub coveret op og af
4. Placér det nye cover med lynlåsen nedad
og træk det ned over toppen af højttaleren.
(TIP: Undlad at trække den øverste del af coveret helt ned over toppen)
5. Træk nu forsigtigt den øverste del af coveret ned over toppen og lad elastikken glide ind under toppen indtil den er på plads hele vejen rundt
6. Juster coveret så lynlåsen kan samles og lyn hele vejen rundt
7. Anbring læder-håndtaget på sølv-knappen, og tryk sølv-knappen ind i hullet øverst på højttaleren. Drej sølv-knappen til højre indtil den er låst.

Tjek eventuelt denne Libratone video for at se hvordan du skifter cover på din Zipp / Zipp Mini.

Covers til Libratone Zipp fås i mange forskellige farver, passende til enhver smag og alle former for boligindretning. Find yderligere informationer om cover varianter her.

Ekstra covers kan købes i vores Libratone webshop eller hos din lokale Libratone forhandler.