Zipp/Zipp Mini - Om AirPlay

Med AirPlay kan du bruge din iOS-enhed (iPhone, iPad eller iPod touch) til at sende enhver form for lyd til din Zipp eller Zipp Mini.

Når mindst én AirPlay-højttaler er forbundet til dit trådløse netværk, kan du se AirPlay-ikonet (vist nedenfor) i din musik-app og i kontrolcenteret (iOS) eller i iTunes på din Mac eller PC. Når du vælger AirPlay-ikonet, bliver du præsenteret for en liste over tilgængelige højttalere i dit netværk.

Da AirPlay er afhængigt af Wi-Fi, er afspilningen tæt forbundet med kvaliteten af dit netværk. Derudover anvender AirPlay Apple Lossless-kodekset, og det betyder, at lyden ikke vil blive komprimeret, medmindre den overstiger cd-kvalitet. Dette er godt til de audiofile lyttere, men det betyder også, at datastrømmen kan tage meget af båndbredden. Vi anbefaler derfor en god router, hvis du har planer om at bruge din højttaler med AirPlay.

Airplay 2

Læs om den nye AirPlay 2 her.