Zipp/Zipp Mini - Hush (Dæmp)

Hush er en ny funktion på Zipp/Zipp Mini.

Den er beregnet til situationer, hvor du har behov for hurtigt at sænke højttalerens lydstyrke et øjeblik (hvis du eksempelvis skal besvare et telefonopkald).

Du dæmper en højttaler ved at dække hele berøringsgrænsefladen med din hånd. Dette vil øjeblikkeligt sænke højttalerens lydstyrke, så du kan høre det, du gerne vil høre. Når du løfter hånden, vender musikken tilbage til det oprindelige lydstyrkeniveau.

Bemærk: Hvis du lytter til en gruppe sammenkædede højttalere, vil det ikke dæmpe alle højttalerne i gruppen, men kun den enhed, som du dækker med hånden.

Klik her hvis hush ikke fungerer.