Zipp/Zipp Mini - Internet Radio

Internet Radio er en ny funktion på Zipp og Zipp Mini, og er tilgængelig i det øjeblik, din højttaler er koblet på det trådløse netværk.

De fem mest populære radiokanaler i dit geografiske område vil automatisk være indlæst som favoritter på din højttaler.

For at starte Internet Radio, skal du trykke på favorit symbolet (hjertet) i Touch knappen øverst på højttaleren.

Når du starter Internet Radio, vil du altid høre den sidst afspillede kanal.

For at springe til næste radiokanal i Favorit listen, skal du trykke kort på favorit symbolet (hjertet). Gentag proceduren for at bladre gennem de 5 favorit kanaler én ad gangen.

Du kan bruge Libratone App gemme netop dine favorit radio kanaler. Læs her hvordan du skifter favorit kanalerne.

Internetradioen udbydes af vTuner.