Zipp/Zipp Mini - Batteri og opladning

Zipp og Zipp Mini er udstyret med et genopladeligt batteri, der muliggør op til 10 timers afspilning på en enkelt opladning.

Sådan tjekker du hvor meget batteriet er opladet

Den hurtigst måde at tjekke batteriet lade-niveau er at tryk kort på ON/OFF knappen nederst på bagsiden af din Zipp/Zipp Mini højttaler. Ladeniveauet vises nu i Touch knappen øverst på højttaleren som hvide prikker omkring Nattergalen. 7 prikker svarer eksempelvis til 70%.

Du kan endvidere se lade-niveauet i Libratone App.

Sådan oplader du din højttaler

Når du vil oplade din højttaler, skal du bruge den medsendte strømforsyning fra Libratone.

Ladetid til fuld opladning

Hvis batteriet er tomt, kan det tage op til 3 timer at lade batteriet til 100%.

Det betyder LED lade signalerne

• Hvidt pulserende lys: Batteriet oplades
  • Hvidt vedvarende lys: Batteiet er nu fuldt opladet

Sådan bevarer jeg batterikapaciteten

For at bevare et sundt batteriet i længere tid, anbefaler vi dig at følge disse anbefalinger:

• Tilslut strømforsyningen til din højttaler hvis den ikke benyttes mobilt.
  • Benyttes højttaleren batteri drevet, skal du sørge for at oplade den, når batteri-indikatoren viser lavt batteriniveau (vises ved en enkelt rød prik i batteri-indikatoren).
  • Skal højttaleren ikke benyttes i længere tid anbefaler vi opladning til 100% før den forlades
  • Brug kun den originale strømforsyning fra Libratone til opladning af din højttaler

Derudover vil Zipp og Zipp Mini helt automatisk også slukke efter 30 minutters inaktivitet, for at bevare batterikapaciteten.

Hos Libratone anvender vi udelukkende batterier af høj kvalitet. Det sikrer lang batteri-levetid og effektivt batteri-udnyttelse.

Der findes imidlertid ingen batterier, der ikke mister kapacitet over tid.

Skulle det blive nødvendigt med en udskiftning af batteriet, kan det arrangeres via Customer Support. Klik her for at kontakte Customer Support.

12V/24V-opkobling

Det er desværre ikke muligt at slutte højttaleren direkte til 12V/24V (Bil, båd etc.)

Har du brug for at lade din højttaler fra et 12V/24V stømudtag, anbefaler vi dig at benytte en inverter til at omsætte 12V/24V jævnstrøm til 110V/240V vekselstrøm. Derefter skal du blot benytte den originale strømforsyning fra Libratone.