Zipp/Zipp Mini - Tænd/Sluk

Tænd

Når du vil tænde din Zipp eller Zipp Mini, skal du trykke og holde tænd-/sluk knappen på nederst bagsiden af højttaleren i ca. 5 sekunder. Et roterende lys (med uret) vises derpå i øverst på højtaleren men den starter. En opstart varer ca. 30 sekunder.

Når højtaleren er klar til brug, afspilles et lydsignal.

Sluk

Når du vil slukke din Zipp eller Zipp Mini, skal du trykke og holde tænd-/sluk knappen på bagsiden af højttaleren i ca. 5 sekunder. Et roterende lys (mod uret) vises derpå i øverst på højtaleren men den slukker.

Når højttaleren er slukket, slukkes lyset i højtalerens betjeningsknap.

Automatisk slukning (batteridrevet)

For at spare batteri, slukker Zipp og Zipp Mini automatisk efter 30 minutters inaktivitet.