Zipp/Zipp Mini - QQ Music og QPlay

QQ Music

QQ Music er en populær online musikafspiller i Kina. På en iOS-enhed (iPhone, iPad) bruger du AirPlay til at sende musik fra QQ Music til din højttaler.

Både iOS- og Android-enheder kan bruge QPlay (leveret af QQ Music) til at overføre musik til din højttaler.

QPlay

QPlay er en trådløs streamingteknologi, der tilbydes af QQ Music til alle brugere. Alle QPlay-certificerede trådløse højttalere understøtter

• trådløs musik streaming
  • fjernbetjening fra smartphone
  • afspilningslister
  • trådløs afspilningsstyring
  • tabsfri lokal musikafspilning

og via QQ Music.

For at benytte QPlay skal du aktivere funktionen i indstillingerne for QQ Music. Ved hjælp af QPlay kan du vælge en afspilningsliste. Når musikken er startet, kan du slukke for din smartphone eller bruge den til andre formål uden at musikken afbrydes.

Sådan bruger du QPlay

1. Tilslut din smartphone og din højttaler til det samme Wi-Fi netværk
  2. Åbn QQ Music og aktiver QPlay-funktion i 'Indstillinger'
  3. Start musik afspilning
  4. Tryk på QPlay ikonet på afspilningsside og vælg din højttaler på listen