ONE/TOO - Batteri og opladning

Din Libratone GO højttaler er udstyret med et indbygget genopladeligt batteri, der giver mulighed for op til 12 timers afspilning på en enkelt opladning.

Aflæs batteriet ladeniveau

Aflæsning af det aktuelle batteri ladeniveau, kan ske via Libratone App eller ved at trykke kortvarigt på ON/OFF knappen når højttaleren er tændt. Sidstnævnte vil vise batteriets ladeniveau som hvide prikker rundt om Nattergalen.

Opladning af højttaleren

For at oplade højttaleren skal du bruge en standard 5 volt USB-strømforsyning (medfølger ikke) af god kvalitet og et USB- til Micro USB kabel.

Oplade smartphone?

Det er ikke muligt at benytte GO højttaleren som power-bank til at lade din smartphone.

Ladetid til fuld opladning

Når batteriet er tomt, kan det tage op til 3 timer at oplade et 100% igen.

Vedligeholdelse af batteriet

For at bevare et sundt batteri i din højttaler, anbefaler vi at følge disse enkle retningslinjer:

1. Sørg for at tilslutte en strømforsyning, når batteriindikatoren viser lavt batteri ladeniveau (angivet med en rød prik i batteriindikatoren)
  2. Skal du efterlade din Libratone GO højttaler ubrugt i en længere periode, skal du sørge for at oplade højttaleren, inden de forlader den.

Bemærk: Højttaleren slukker automatisk hvis den ikke benyttes i 15 minutter.

Batteriet

Hos Libratone, benytter vi udelukkende batterier af høj kvalitet. Dermed sikrer vi både lang levetid og effektiv forsyning. Intet batteri forbliver dog upåvirket af års brug. Er en udskiftning påkrævet, foretages den af Libratone Service. Kontakt Libratone Support for yderligere information.