ONE/TOO - Firmware Opdatering

Vi frigiver fra tid til anden ny højttaler firmware til din Libratone højttaler.

Libratone anbefaler at opdatere højttalerens firmware når ny firmware frigives.

Når du har oprettet en Bluetooth forbindelse mellem din smartphone og din GO højttaler, skal du starte Libratone App. Du finder din Libratone GO højttaler i SoundSpaces. Et udråbstegn på cirklen uden om din GO højttaler, viser at der findes en firmware opdatering til din højttaler.

Klik på din GO højttaler for at starte firmware opdateringen.

Husk inden opdateringen at slutte strøm til din højttaler, samt at sikre at batteriets ladeniveau er højere end 20%.

Opdateringsproceduren består af 2 trin:

1. download firmware til din smartphone
  2. opdater firmware på din højttaler

I forbindelse med trin 2 vil højttaleren blive slukket. Vær tålmodig!  Efter 1-2 minutter vil højttaleren automatisk blive tændt igen, og Bluetooth forbindelsen til din smartphone genoprettet.

Undlad at slukke for Bluetooth på din smartphone mens opdateringen er igang.