ONE/TOO - Omdøb højttaler

Use Libratone App to rename your GO speaker.

Klik på din GO højttaler i SoundSpaces og derefter på Indstillinger. Du kan navngive din GO højttaler under Customize Speaker.

Efter navngivning af din højttaler skal du åbne Indstillinger og Bluetooth på din smartphone. Næste skridt afhænger af hvilken smartphone du benytter.

iPhone

1. Klik på i til højre for din højttaler og klik Glem Denne Enhed
  2. Tryk og hold Nightingale-knappen i 3 sekunder for at aktivere Bluetooth setup mode.
  3. Klik på din GO højttaler i Andre Enheder for at oprette en ny Bluetooth forbindelse
  4. Hvis din GO højttaler ikke dukker op, skal du genstarte din GO højttaler med en OFF/ON sekvens

Android

1. Find din GO højttaler i Parrede Enheder
  2. Klik på Indstillinger til højre for din GO højttaler
  3. Klik på Ophæv Parring
  4. Tryk og hold Nightingale-knappen i 3 sekunder for at aktivere Bluetooth setup mode.
  5. Klik på din GO højttaler i Andre Enheder for at oprette en ny Bluetooth forbindelse
  6. Hvis din GO højttaler ikke dukker op, skal du genstarte din GO højttaler med en OFF/ON sekvens