ONE/TOO - Modeller

Libratone ONE Click

Den kraftige, bogformede ONE Click er designet til at passe perfekt i enhver rygsæk eller skuldertaske.

Den er udstyret med en sporty bumper hvorpå forskellige håndtag kan monteres.

Libratone ONE Style

Klassisk, minimalistisk Libratone design med en eksklusiv gummi ramme og enkel finger loop. Det bogformede design gør at ONE Styles nemt glider ned i din rygsæk.

ONE Style designet til moderigtigt at følge dig uanset hvad dine planer er.

Libratone TOO

Formet som din vandflaske, og vigtig som din vandflaske.

TOO glider behændigt ned i sidelommen på din taske eller rygsæk, og spiller fantastisk uanset om det er på jorden eller på bordet som festens centrum.