On-Ear - PLUS 1 Via Libratone App (DEN)

Brug PLUS 1-funktionen til at oprette en Bluetooth SoundSpace-gruppe med to Q Adapt On-Ear-hovedtelefoner.

Ved brug af PLUS 1-opsætningen kan du sende den samme musik til 2 forskellige sæt hovedtelefoner på en gang.

Opret en PLUS 1 SoundSpace-gruppe i Libratone App på følgende måde:

1. Brug Drag-and-Drop-opsætning (iPhone og iPad)
  2. Brug PLUS 1-knappen (Android

1. Drag-and-Drop-Opsætning (iPhone og iPad)

1. Forbind til begge hovedtelefoner i Bluetooth-menuen på din iPhone eller iPad
  2. Start Libratone App
  3. Tryk og hold på hovedtelefon nr. 2, træk (drag) den hen over hovedtelefon nr. 1, og slip
  4. Når PLUS 1 er færdiggjort, kommer der en lyd, og et SoundSpace Link vises i SoundSpaces

Note: Hvis hovedtelefonerne ikke viser sig i SoundSpaces, er de højst sandsynligt ikke tilsluttet til din smarttelefon med Bluetooth. Læs om, hvordan man laver en Bluetooth parring her.

2. PLUS 1 opsætning via Libratone App (Android)

1. Tilslut begge hovedtelefoner i Bluetooth-menuen på din Android enhed, iPhone eller iPad
  2. Start Libratone App
  3. Tryk på en af hovedtelefonerne i SoundSpaces
  4. Tryk på PLUS 1 nede på den næste side
  5. Vælg dine nr. 2 hovedtelefoner nede på den næste side
  6. Når PLUS 1 er færdiggjort, kommer der en lyd, og et SoundSpace Link vises i SoundSpaces

Note: Hvis hovedtelefonerne ikke viser sig i SoundSpaces, er de højst sandsynligt ikke tilsluttet til din smarttelefon med Bluetooth. Læs om, hvordan man laver en Bluetooth parring her.

Hvordan man afspiller en PLUS 1 SoundSpace-gruppe

Man skal bare markere Bluetooth SoundSpace-gruppen på smarttelefonen.

Hvordan man ophæver en PLUS 1 SoundSpace-gruppe

Klik på PLUS 1 SoundSpace-gruppen i SoundSpaces.

1. Klik på den første hovedtelefon
  2. Tap på UNLINK for at ophæve hovedtelefonerne
  3. Når PLUS 1 SoundSpace-gruppen er ophævet, kan du tilslutte dine hovedtelefoner igen i Bluetooth-menuen på din smarttelefon.

Hvis PLUS 1-opsætningen ikke lykkes

Dette er vores anbefalede procedure hvis opsætningen ikke lykkes:

1. Udfør en Factory Reset på begge hovedtelefoner (Opsætningsfunktionen er automatisk aktiveret)
  2. Slet de eksisterende Bluetooth-tilslutninger på smarttelefonen
  3. Udfør en ny PLUS 1-opsætning (Drag-and-drop eller knap-opsætning)