On-Ear - Firmware opdatering

Fra tid til anden udgives der ny firmware til dine On-Ear hovedtelefoner.

Libratone anbefaler at opgradere når ny firmware frigives.

Forbind On-Ear til din smartphone via Bluetooth og start Libratone App. Find så dine On-Ear i i SoundSpaces. Hvis der er ny firmware til dine On-Ear hovedtelefoner, vil du se et udråbstegn på cirklen omkring dine On-Ear i SoundSpaces.

Tryk på hovedtelefonerne for at starte Firmware-opdateringen.

Sørg for at hovedtelefonerne er tilsluttet strøm og at batteriniveauet er over 20 %.

Opdateringen består af 2 trin.

1. On-Ear firmware downloades til din smartphone
  2. Installering af firmware på dine On-Ear hovedtelefoner

I trin 2 slukkes hovedtelefonerne (OFF). Vær tålmodig. Efter 1-2 minutter tænder hovedtelefonerne automatisk igen (ON) og forbindelsen til din smartphone genetableres.

Bemærk: Undgå at slukke for Bluetooth på din smartphone mens firmware opdateres.