On-Ear - Batteriets opladningsniveau

Q Adapt On-Ear er den perfekte rejsepartner med over 20 timers trådløs lyd.

Afspilningstiden – batteridrevet – afhænger af volumenniveauet og CityMix™.

Når Q Adapt On-Ear hovedtelefonerne er tændte, så tryk kort på Power-knappen, der sidder på venstre side, for at se strømniveauet på Touch Interface på højre side.

Brug micro USB-kablet til at oplade hovedtelefonerne.

Glemt at oplade? Ingen problemer, Q Adapt On-Ear har også et kabel der kan sættes i en smarttelefon eller tablet, så du kan nyde hovedtelefonerne selvom der er ikke er noget strøm på batteriet.

NoteCityMix™ er ikke tilgængelig når der ikke er strøm på hovedtelefonerne.

Click here for information on Battery Charge LED signals.