Zipp/Zipp Mini - iOS 10 - AirPlay menuen mangler

Bemærk venligst, at AirPlay menu er blevet flyttet i iOS 10.

Følg denne vejledning for at finde AirPlay menuen:

1. Skub op fra skærmens nederste kan på din iPhone / iPad for at komme til Kontrolcenter.
  2. I Kontrolcenter skal du skubbe til venstre for at komme til musik sektionen
  3. AirPlay menuen finder du i bunden af musik sektionen. Tryk på iPhone / iPad for at se en oversigt over AirPlay enheder på dit Wi-Fi netværk.
  4. Har du mere end 4 AirPlay enheder skal du huske at rulle ned i listen for at finde de resterende enheder.