App - Android tablets niet compatibel met libratone app

De Libratone App is momenteel niet compatibel met Android tablets.

We hopen dat we in een later stadium een tablet-versie hebben, maar momenteel kunnen we geen schatting van de verschijningsdatum geven.

Gebruik ondertussen voor de Libratone App een Android smartphone of een iPhone/iPad .

LET OP:

Als Android tablet-gebruiker kun je altijd je Libratone product instellen en gebruiken zonder gebruik van de Libratone App. Bekijk hiervoor deze artikelen van het Libratone Help Center:

Alternatieve WiFi instelling

Klik hier om meer te lezen over alternatieve WiFi instelling.

Bluetooth instelling

Klik hier om meer te lezen over de Bluetooth instelling.

Hoe je je Libratone product met je Android apparaat gebruikt

Klik hier om meer te lezen over hoe je je Libratone product met je Android apparaat gebruikt.