App - Verkeerde taalversie

De Libratone App is beschikbaar in het Engels, Duits, Chinees, Frans en Japans.

De Libratone App volgt de taal van je smartphone indien deze taal Engels, Duits, Chinees, Frans of Japans is. Je ontvangt de Engelse taal versie indien de taal van je smartphone afwijkt van deze 4 talen.

Volg de volgende procedure indien je App een verkeerde taal versie blijft weergeven.

1. Verwijder de huidige versie van de Libratone App op je apparaat
  2. Wijzig de taal op je mobiele apparaat naar je favoriete taal. Indien je favoriete taal afwijkt van Engels, Duits of Chinees, selecteer dan Engels
  3. Download de Libratone App van de Apple App Store of Google Play
  4. Wijzigen naar de favoriete taal op je mobiele apparaat