ONE/TOO - Internet Radio

De Internet radio weergave op uw GO speaker is beschikbaar via de Libratone App.

De top 5 radiostations in uw geografische gebied zijn automatisch voorgeladen in Favorieten.

Volg deze procedure om Internet Radio te starten:

1. Start de Libratone App
  2. Druk op de Nightingale-knop in de Libratone App om toegang te krijgen tot het hoofdmenu
  3. Druk op “Mijn SoundSpaces”
  4. Druk op uw GO speaker
  5. Druk op favorieten en selecteer uw radiokanaal.

Om de Internet radio te dempen/in te schakelen, drukt u kort op de Nightingale op uw GO speaker.

U kunt de Libratone App gebruiken om uw favoriete radiostations te wijzigen en op te slaan. Lees hier hoe u de opgeslagen radiostations kunt wijzigen.

Internet Radio wordt geleverd door vTuner.