App - Internet Radio favorieten wijzigen

Gebruik de Libratone App om de Internet Radio favorietenlijst te wijzigen op je Libratone product.

1. Start de Libratone App
  2. Druk op INTERNET RADIO in MIJN MUZIEK op de STARTPAGINA (standaard opstartscherm). Je kunt de STARTPAGINA altijd bereiken via het Libratone App hoofdmenu. Druk op de drie stippen bovenaan de rechterzijde om naar het hoofdmenu te gaan.
  3. Blader door de radiostations met behulp van LOCATIE, GENRE, NIEUWE STATIONS, MEEST POPULAIRE STATIONS en vind het station dat je aan de favorietenlijst van je product wilt toevoegen
  4. Klik “AAN FAVORIETEN TOEVOEGEN”
  5. Klik op je Zipp of Zipp Mini speaker met Internet Radio ingeschakeld.
  6. Selecteer een kanaal voor je  favoriete Internet Radio