ONE/TOO - Internet Radio favorieten wijzigen

Gebruik de Libratone App voor iPhone of Android om de favorieten-lijst van uw speakers te wijzigen.

1. Druk op de Nightingale-knop in de Libratone App om toegang te krijgen tot het hoofdmenu en druk op “Mijn Radio”
  2. Blader door de radiostations en vind het station dat u aan de favorieten-lijst van uw speaker wilt toevoegen.
  3. Druk op “Favoriet” en selecteer uw speaker.
  4. Druk op een kanaal tussen 1-5 om uw radiostation op te slaan.

Klik hier voor informatie hoe u internet radiostations die op uw speaker zijn opgeslagen kunt afspelen.