Zipp/Zipp Mini - Indien de setup mislukt

Indien de setup mislukt, raden wij u aan een FABRIEKSINSTELLING RESET en een nieuwe SETUP uit te voeren.

FABRIEKSINSTELLING RESET

Om de fabrieksinstelling te resetten op uw Zipp of Zipp Mini, houdt u tegelijkertijd de Nightingale en de aan/uit-knop aan de achterkant van uw speaker 10 seconden lang ingedrukt.

De reset is gestart wanneer de lampjes op de touch-interface met de klok mee beginnen rond te draaien. Zodra de reset voltooid is, gaat de speaker automatisch naar de setupmodus.

Opmerking: Het is ook mogelijk om de fabrieksinstelling te resetten met behulp van de Libratone App.

SETUP

Mac computer

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodusstaat (deze is geactivieerd als u de speaker uit de doos haalt). De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw Mac opent u Wi-Fi
  3. Selecteer uw speaker (bijv. LibratoneZipp300763 300763) in "Nieuwe AirPlay speaker"
  4. Controleer of het Netwerk uw voorkeursnetwerk is en druk op “Volgende”
  5. U hoort een geluidssignaal wanneer de setup voltooid is
  6. Druk op “Voltooid”
  7. Nu is uw speaker verbonden met uw Wi-Fi en klaar voor gebruik

iOS (iPhone, iPad)

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodus staat (deze is geactiveerd als u de speaker uit de doos haalt. De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw iOS apparaat opent u "Instellingen" + "Wi-Fi"
  3. Selecteer in "Setup nieuwe airplay speaker ” uw speaker (bijv. LibratoneZipp300763 300763)
  4. Controleer of het Netwerk uw voorkeursnetwerk is en druk op “Volgende”
  5. U hoort een geluidssignaal wanneer de setup voltooid is
  6. Druk op “Voltooid”
  7. Nu is uw speaker verbonden met uw Wi-Fi en klaar voor gebruik

Android

1. Zorg ervoor dat uw speaker in de setupmodus staat (deze is geactiveerd als u de speaker uit de doos haalt). De setupmodus wordt aangegeven door een knipperende melding van kant naar kant op de Touch interface. Indien u de setupmodus handmatig wilt activeren klikt u hier
  2. Op uw Android apparaat opent u "Instellingen" + "Wi-Fi"
  3. Selecteer uw speaker (bijv. LibratoneZipp300763 300763)
  4. Open een webbrowser en voer 192.168.1.1 in
  5. Druk op de menu-toets bovenaan de rechterkant
  6. Selecteer “Setup”
  7. Selecteer “Wi-Fi netwerk”
  8. Voer het “Wi-Fi wachtwoord” in en druk op “Instellingen toepassen”
  9. Na het herstarten wordt uw speaker verbonden met uw Wi-Fi thuisnetwerk en is hij klaar voor gebruik

TOP 3 AANBEVELINGEN INDIEN DE SETUP NOG STEEDS MISLUKT

• Op de Wi-Fi router: Wireless standaard 802.11g (2.4 GHz) gebruiken
  • Op de Wi-Fi router: WPA2 beveiliging + AES encryptie selecteren
  • Op de Wi-Fi router: vermijd het gebruik van ALLE speciale karakters zoals. (:-_/*!”?=.æøüé) in de naam van de router en het wachtwoord

Klik hier om de complete lijst met vereisten en aanbevelingen te zien.