Zipp/Zipp Mini - Sleeptimer

Bepaal tot op de minuut wanneer uw Zipp/Zipp Mini moet uitschakelen voor de nacht. Maak het in slaap vallen knus en uw nachten heerlijk rustig.

Vereisten

• firmware 554 op uw Zipp/Zipp Mini speaker. Meer info over firmware update hier.
  • Nieuwste versie van Libratone Android of iPhone App. Vind meer info over de beschikbaarheid hier.

Hoe moet u de Sleeptimer instellen

1. Open de Libratone App

2. Druk op uw Zipp/Zipp Mini speaker in SOUNDSPACES

3. Druk op "INSTELLINGEN"

4. Druk op "Sleeptimer

5. Stel de tijd van de Sleeptimer in door de buitenste cirkel met de klok meedraaiend aan te passen en druk op “START”"

6. Nu is uw Sleeptimer actief. Nu kunt u lekker achteroverleunen en relaxen:)