ONE/TOO - Bluetooth stabiliteit

Het bereik van Bluetooth hangt geheel af van de draadloze omgeving rondom de speaker. In een matig druk Wi-Fi gebied, moet u verwachten dat het bereik zo’n 10 meter is.

Let op dat het bereik aanzienlijk vermindert indien de speaker en de geluidsbron door metaal en betonnen muren of vloeren/plafonds worden gescheiden. Voor een optimale stabiliteit van de weergave houdt u de twee apparaten binnen een vrij gezichtsveld.

Zwakke Bluetooth stabiliteit kan ook het afspeelapparaat zelf betreffen. Neem altijd het opnieuw opstarten van uw afspeelapparaat (iPhone, Android telefoon, computer) en de speaker op in uw probleemoplossing.